Klubit

Suomalaisia huippu klubeja

Stand up helsinki

Apollo Live Clubi, Helsingin keskusta

Vuodesta 2008 lähtien. Sam’s Comedy Clubilla esiintyvät stand upin rautaiset ammattilaiset ja kirkkaimmat tähdet, jotka takaavat nauruntäyteisen illan entisen elokuvateatterin upeissa tiloissa.

Komiikan janoisia Apollossa naurattavat muun muassa Sami Hedberg, Niko Kivelä, André Wickström, Riku Suokas ja Jacke Björklund.
Arimo Mustonen, Sampsa Simpanen, Pete Kosonen, Jussi Simola ja monet muut, vuonna 2019 Clubilla on mahdollisuus varata VIP pöytä omalle porukalle.

Club Act!One Pasila

Yksi vanhimpia paikkoja joka on toiminut stand up -komiikan estradina. Klubin perusti aikoinaan Riku Suokas. Ja aikoinaan klubi esityksiä näki myäs teeveessä.
Nykyään Lavalle nousevat maan eturivin stand up -koomikot. Sekä tulevaisuuden tähtiä. Katsojilla on mahdollisuus nauttia alkoholijuomia esitysten aikana. Kielletty alle 18-vuotiailta. ja esitykisiä alkaa klo 19-22
Helsingin kaupungin teatteri tuottaa Yhteistyössä Ohjelmatoimisto WT Comedyn kanssa tätä huippuklubia. Kannattaa poiketa.

Stand up Tampere

Teerenpeli Tampere

Vuona 2005 Tampereella Teerenpelissä aloitettiin stand up -illat, jotka jatkuvat vieläkin. Klubi on ollut usealla eri tuottajalla ja se on aina ollut hyvin tuotettu. Siellä on koomikoita harrastajista ammattilaisiin. Teerenpelin lavalla on nähty myös englantilaisia stand up -koomikoita. Suomen kärkinimistä on lavalla ollut mukana mm. Ismo Leikola, Heli Sutela, Anitta Ahonen ja Riku Sottinen.

Stand up Jyväskylä

Jyväskylä – Seisomapaikka

Suomen stand up -komiikan juuret ovat Hämeenlinnasta sekä Jyväskylästä. Jyväskylän yliopiston kampuksella sijaitseva ravintola Ilokivi on ollut usean koomikon ponnahduslauta muiden tietoisuuteen. Sieltä stand up -genreen on noussut mm. Teemu Vesterinen, Ismo Leikola, Marko Kämäräinen, Jouni Kallio, Teemu Kontoniemi ja Mikko Vaismaa.

Seisomapaikka klubi on suuresti koomikoiden arvostama esiintymispaikka. Klubi on ehdoton suositus hyvän komedian ystäville.

 

Stand up Hämeenlinna