Stand up show:t

Stand up -koomikko pikkujouluihin!

Haluatko piristää yrityksesi pikkujoulua kunnon naurulla? Kutsu ammattitaitoinen stand up -koomikko viihdyttämään henkilökuntaasi ja luomaan unohtumattomat pikkujoulutunnelmat. Varaa nyt ja varmista, että yrityksesi juhlat ovat täynnä naurua ja iloa!

Stand up -koomikot yritystapahtumiin

Laadukkaita stand up -esityksiä on mahdollista tilata myös firman juhliin ja edustustilaisuuksiin kautta maan. Stand up koomikon hinta ja saatavuus selviä nopeasti kun pyydät tarjouksen, kerro samalla millainen tilaisuus on tulossa niin osaamme katsoa parhaan koomikon naurattamaan teitä. Aina on naurunpaikka.

Online etä-stand up keikat

Striimi ja etä-stand up keikat ovat tulleet jäädäkseen. Vitsit toimivat hyvin myös online esityksissä, koska sisältö on usein itse tekstissä. Etä-stand up -esitykset toteutetaan esimerkiksi Teamsin avulla, jotta esitykseen saadaan vuorovaikutus. Striimin vuorovaikutuksessa kuulija näkee koomikon lisäksi myös yleisön reaktiot ja kuulee heidän naurunsa. Ihmisten kekseliäisyys on tuonut koomikoiden esityksiä palaverien lisäksi mm. firmojen tyky päiviin sekä erilaisiin virkistyspäiviin ja illanistujaisiin. Nyt jo satojen Zoom ja Teams keikkojen perustella voidaan sanoa, että online on uusi tapa kokea stand up -komediaa.

häät ja syntymäpäivät

Koomikko sopii hyvin hääjuhlaan hauskuuttamaan vieraita. Häissä otetaan huomioon, että paikalla on yleensä lapsia. Ohjelmisto valitaan aina Hääjuhlaan sopivaksi. Häissä koomikon esitys on usein heti alussa jäänmurtajana tai ruokailun ja kahvin välissä. Toki muitakin ajankohtia on käytetty mutta esim. ruuan jälkeen on hyvä vetää happea vähän ennen kakkua. Koomikko rytmittää hääjuhlaa ja antaa tilaa muille tapahtumille.

Viiskymppisillä ja muilla syntymäpäivillä on monesti tarjolla viihdeohjelmaa. Koomikko tilataan suoraan kotiin. Stand up -koomikot sekä taikurit sopivat sinne mainiosti. Näissä juhlissa on yleensä rento meno ja ihmisten naurattaminen onnistuu hyvin. Koomikon setti saattaa ottaa huomioon sankarin taustoja.

harjannostajaiset

Perinteisissä harjannostajaisissa on hyvää ruokaa, puheita, haitarimusiikkia sekä huumoriesitys. Meiltä löytyy kattava tarjonta koomikoita joilla on kokemusta harjannostajaisista.

Stand up ja festarit

Naurunpaikka on tuottanut Tammerfestin stand up -illat jo yli kymmenen vuotta. Nämä loppuunmyydyt show’t esittelevät Suomen komiikan parhaimmistoa. Tammerfestin koomikot ovatkin usein myös tunnettuja TV- ohjelmista. Stand up iltojen vetäjänä on toiminut Tamperelainen Arimo Mustonen

Koomikko joulupukki

Haluatko tuoda jotain erityistä ja hauskaa yrityksen pikkujouluihin? Kutsu stand up -koomikko joulupukiksi! Meiltä löydät koomikon, joka esiintyy pikkujoulujen teemassa ja tuo juhlaan ripauksen huumoria ja iloa. Stand up -koomikko joulupukkina varmistaa, että pikkujoulut ovat ikimuistoiset ja täynnä naurua. Varaa nyt ja tee pikkujouluista ainutlaatuiset ja viihdyttävät!