Esitykset

Stand up koomikko Pikkujouluihin

Pikkujouluihin koomikko. Stand up sopii yrityksen pikkujouluun kuin manteli riisipuuroon. Syksyisin koomikoita työllistää eniten esiintymiset pikkujouluissa. Esitykselle on monta hyvää aikaa, toisinaan työpäivä päättyy koomikon höystämään kahvihetkeen. Pikkujoulun avaa koomikko alkumaljan aikana tai ruokailussa on ennen jälkiruokaan komikon show. Koomikon esittämä stand up -show on jo monelle tuhannelle yritykselle tuttu. Naurunpaikka löytää sopivan koomikon joka juhlaan. Meillä on hyvä maku ja yli 4000 keikan kokemus.

Online etä-stand up keikat

Striimi ja etä-stand up keikat ovat tulleet jäädäkseen. Vitsit toimivat hyvin myös online esityksissä, koska sisältö on usein itse tekstissä. Etä-stand up -esitykset toteutetaan esimerkiksi Teamsin avulla, jotta esitykseen saadaan vuorovaikutus. Striimin vuorovaikutuksessa kuulija näkee koomikon lisäksi myös yleisön reaktiot ja kuulee heidän naurunsa. Ihmisten kekseliäisyys on tuonut koomikoiden esityksiä palaverien lisäksi mm. firmojen tyky päiviin sekä erilaisiin virkistyspäiviin ja illanistujaisiin. Nyt jo satojen Zoom ja Teams keikkojen perustella voidaan sanoa, että online on uusi tapa kokea stand up -komediaa.

häät ja syntymäpäivät

Koomikko sopii hyvin hääjuhlaan hauskuuttamaan vieraita. Häissä otetaan huomioon, että paikalla on yleensä lapsia. Ohjelmisto valitaan aina Hääjuhlaan sopivaksi.

Viiskymppisillä ja muilla syntymäpäivillä on monesti tarjolla viihdeohjelmaa. Koomikko tilataan suoraan kotiin. Stand up -koomikot sekä taikurit sopivat sinne mainiosti. Näissä juhlissa on yleensä rento meno ja ihmisten naurattaminen onnistuu hyvin.

harjannostajaset

Perinteisissä harjannostajaisissa on hyvää ruokaa, puheita, musiikkia sekä huumoriesitys. Meiltä löytyy kattava tarjonta koomikoita joilla on kokemusta harjannostajaisista.

Stand up ja festarit

Naurunpaikka on tuottanut Tammerfestin stand up -illat jo yli kymmenen vuotta. Nämä loppuunmyydyt show’t esittelevät Suomen komiikan parhaimmistoa. Tammerfestin koomikot ovatkin usein myös tunnettuja TV- ohjelmista. Stand up iltojen vetäjänä on toiminut Tamperelainen Arimo Mustonen

yritysjuhlaan koomikko

Laadukkaita stand up -esityksiä on mahdollista tilata myös firman juhliin ja edustustilaisuuksiin kautta maan. Stand up koomikon hinta ja saatavuus selviä nopeasti kun pyydät tarjouksen, kerro samalla millainen tilaisuus on tulossa niin osaamme katsoa parhaan koomikon naurattamaan teitä. Aina on naurunpaikka.