Stand up -esitys

Stand up -koomikot yritystapahtumiin

Laadukkaita stand up -esityksiä on mahdollista tilata myös firman juhliin ja edustustilaisuuksiin kautta maan. Stand up koomikon hinta ja saatavuus selviä nopeasti kun pyydät tarjouksen, kerro samalla millainen tilaisuus on tulossa niin osaamme katsoa parhaan koomikon naurattamaan teitä. Aina on naurunpaikka.

Online etä-stand up keikat

Striimi ja etä-stand up keikat ovat tulleet jäädäkseen. Vitsit toimivat hyvin myös online esityksissä, koska sisältö on usein itse tekstissä. Etä-stand up -esitykset toteutetaan esimerkiksi Teamsin avulla, jotta esitykseen saadaan vuorovaikutus. Striimin vuorovaikutuksessa kuulija näkee koomikon lisäksi myös yleisön reaktiot ja kuulee heidän naurunsa. Ihmisten kekseliäisyys on tuonut koomikoiden esityksiä palaverien lisäksi mm. firmojen tyky päiviin sekä erilaisiin virkistyspäiviin ja illanistujaisiin. Nyt jo satojen Zoom ja Teams keikkojen perustella voidaan sanoa, että online on uusi tapa kokea stand up -komediaa.

häät ja syntymäpäivät

Koomikko sopii hyvin hääjuhlaan hauskuuttamaan vieraita. Häissä otetaan huomioon, että paikalla on yleensä lapsia. Ohjelmisto valitaan aina Hääjuhlaan sopivaksi. Häissä koomikon esitys on usein heti alussa jäänmurtajana tai ruokailun ja kahvin välissä. Toki muitakin ajankohtia on käytetty mutta esim. ruuan jälkeen on hyvä vetää happea vähän ennen kakkua. Koomikko rytmittää hääjuhlaa ja antaa tilaa muille tapahtumille.

Viiskymppisillä ja muilla syntymäpäivillä on monesti tarjolla viihdeohjelmaa. Koomikko tilataan suoraan kotiin. Stand up -koomikot sekä taikurit sopivat sinne mainiosti. Näissä juhlissa on yleensä rento meno ja ihmisten naurattaminen onnistuu hyvin. Koomikon setti saattaa ottaa huomioon sankarin taustoja.

harjannostajaset

Perinteisissä harjannostajaisissa on hyvää ruokaa, puheita, haitarimusiikkia sekä huumoriesitys. Meiltä löytyy kattava tarjonta koomikoita joilla on kokemusta harjannostajaisista.

Stand up ja festarit

Naurunpaikka on tuottanut Tammerfestin stand up -illat jo yli kymmenen vuotta. Nämä loppuunmyydyt show’t esittelevät Suomen komiikan parhaimmistoa. Tammerfestin koomikot ovatkin usein myös tunnettuja TV- ohjelmista. Stand up iltojen vetäjänä on toiminut Tamperelainen Arimo Mustonen

Pikkujouluun stand up koomikko?

Pikkujouluihin koomikko. Stand up sopii yrityksen pikkujouluun kuin manteli riisipuuroon. Syksyisin koomikoita työllistää eniten esiintymiset pikkujouluissa. Pikkujoulu ohjelmalle on monta hyvää aikaa, toisinaan työpäivä päättyy koomikon höystämään kahvihetkeen. Pikkujoulun avaa koomikko alkumaljan aikana tai ruokailussa on ennen jälkiruokaan komikon show. Koomikon esittämä stand up -show on jo monelle tuhannelle yritykselle tuttu. Naurunpaikka löytää sopivan koomikon joka juhlaan. Meillä on hyvä maku ja yli 4000 keikan kokemus.