Tuotannot

Stand up -esityksiä

Ohjelmaa syntymäpäiväjuhlille 

Täysien vuosikymmenten syntymäpäivillä on monesti tarjolla viihdeohjelmaa.  Stand up-koomikot sekä taikurit sopivat sinne mainiosti.  Näissä juhlissa on yleensä rento meno ja ihmisten naurattaminen onnistuu hyvin.

Koomikko pikkujouluihin

Syksyisin koomikoita työllistää eniten esiintymiset pikkujouluissa. Koomikon esittämä 30:n minuutin show on jo monelle tuhannelle yritykselle tuttu.  Joskus koomikko on esiintynyt jopa joulupukkina.

Stand up – koomikko häihin

Koomikko sopii hyvin hääjuhlaan hauskuuttamaan vieraita ja luomaan tunnelmaa. Häissä otetaan huomioon että paikalla on lapsia ja ohjelmisto valitaan sen mukaan.

Koomikko harjannostajaisiin.

Perinteisissä harjannostajaisissa on hyvää ruokaa,  puheita, musiikkia sekä huumoriesitys. Meiltä löytyy kattava tarjonta, oli sitten kyseessä hanuristi, Dj tai trubaduuri.

Festarit

 

Naurunpaikka on tuottanut Tammerfestin stand up-illat jo kymmenen vuotta. Nämä loppuunmyydyt show:t esittelevät Suomen komiikan parhaimmistoa. Kesällä 2017 kaikki esiintyvät koomikot olivat myös tunnettuja TV-ohjemista.  Laadukkaita esityksiä on mahdollista tiedustella myös omaan ravintolaan tai tapahtumaan ohjelmaksi. Kysy lisää!

”Hyvät, Pahat ja Hauskat” -kiertue

hph-kiertue

Tapahtui eräänä vuonna kivi ja kirves. Kolme miestä kylvi jälkeensä kuolemaa. Simo Frangén, JP Kangas ja Arimo Mustonen tappoivat ihmisiä nauruun yli 30:lla paikkakunnalla.  Jyväskylän stand up- illassa yksi katsoja jäi henkiin, mutta tiedemiesten mukaan hänkin kuolee viimeistään satavuotiaana naama onnellisessa virneessä. ”Hyvät, Pahat ja Hauskat” -kiertue kävi 36:lla eri paikkakunnalla.