Koomikot

Suomessa on paljon lahjakkaita stand up -koomikoita, joiden hulvattomat esiintymiset saavat yleisön repeämään naurusta. Me tunnemme koomikot ja löydämme oikeanlaisen esiintyjän, oli sitten kyseessä yrityksen juhlat, syntymäpäivät tai häät niin Aina on naurunpaikka.

Suomalainen stand up -komiikka on tunnettu omaperäisestä huumoristaan ja terävistä havainnoistaan arjen ilmiöistä. Koomikot käsittelevät aiheita laidasta laitaan, kuten ihmissuhteita, työelämää, yhteiskuntaa ja omia kokemuksiaan. Esityksen sisältö on sidoksissa myös siihen millainen tapahtuma on kyseessä. Yrityksen pikkujouluissa on eri stand up show kuin on häissä.

Suomalaiset koomikot ovat lajissaan aivan maailman huipulla. Meillä on paljon koomikoita jotka ovat tehneet stand up komiikkaa jo yli 20 -vuotta. Kokemus lisää laatua.

Stand up -komiikassa koomikko astuu lavalle yksin ja viihdyttää yleisöä omalla persoonallisella tyylillään. Esiintyjät käyttävät usein huumorin välineitä, kuten sanaleikkejä, ironiaa, sarkasmia ja itseironiaa. Stand up -komiikka tarjoaa yleisölle ainutlaatuisen mahdollisuuden nauraa arjen kommelluksille ja nähdä maailma hieman eri näkökulmasta.

Pyydä tarjous stand up koomikosta!

Stand up koomikoiden esitykset eivät sisällä kiroilua, eikä alapään juttuja.

Se on yleensä itsestäänselvyys koomikon esiintyessä häissä tai yritysjuhlissa.

Toisaalta on tilattu ja toivottu roastia eli roisimpia juttuja. Kaikkiin on omat tekijänsä. Pyydä tarjous!

AI kertoi koomikoista näin:

Tervetuloa kotisivuillemme! Täältä löydät kattavan kokoelman suomalaisia stand up -koomikoita ja heidän hulvattomia esiintymisiään. Meidän koomikkokaartimme koostuu monista lahjakkaista esiintyjistä, joiden nimet sinun kannattaa ehdottomasti painaa mieleesi.

Ensimmäisenä mainittakoon suomalaisen stand upin pioneeri, Ismo Leikola. Ismo on voittanut useita stand up -kilpailuja ja hänellä on myös oma Netflix-spesiaali. Ismon huumori on omaperäistä ja hänen esiintymisensä takaa takuulla naurunpyrähdyksiä.

Toinen mainitsemisen arvoinen koomikko on Heli Sutela. Heli on tunnettu terävästä huumoristaan ja hänen esiintymisensä on täynnä sarkastista pilkkaa arjen ilmiöitä kohtaan. Heli on esiintynyt niin stand up -klubeilla kuin televisiossakin ja hänen huumorinsa vetoaa laajaan yleisöön.

Ali Jahangiri on myös yksi suomalaisen stand up -komiikan suurnimistä. Ali on tunnettu rohkeasta ja suorapuheisesta huumoristaan, jolla hän kyseenalaistaa yhteiskunnan tabuja. Ali on esiintynyt niin kotimaassa kuin ulkomaillakin ja hänen esiintymisensä jättää varmasti jäljen.

Arimo Mustonen on stand up -koomikko, jonka huumori perustuu absurdien tilanteiden ja nokkelien sanaleikkien yhdistelmään. Arimon esiintyminen on täynnä yllätyksiä ja hän onkin saavuttanut suuren suosion omalaatuisella tyylillään. Ensimmäisenä oli 4000 keikkaa tehneenä Suomalaisena koomikkona myös tunntetuksi tullut koomikko viettää 20-vuotisjuhlavuottaan vuonna 2025.

 

Anitta Ahonen eli Rollaattori mummo.

Hän on Stand up -koomikko, jolla on erityisen terävä huumorintaju. Anitta käsittelee omassa huumorissaan muun muassa parisuhdekiemuroita ja arjen kommelluksia. Hänen esiintymisensä on täynnä naurua ja hän kykenee saamaan yleisön repeämään naurusta.

Ilari Johansson on suomalaisen stand up -komiikan kirkkaimpia tähtiä. Ilarin huumori perustuu usein hänen omiin kokemuksiinsa ja ajatuksiinsa elämästä. Hän on esiintynyt niin stand up -klubeilla kuin televisiossakin ja hänen karismaattinen esiintymisensä tempaa mukaansa.

Jussi Simola on stand up -koomikko, joka tunnetaan erityisesti terävistä ja kärkevistä huomioistaan. Jussi käsittelee esityksissään muun muassa yhteiskunnallisia aiheita ja ihmisten arkisia kommelluksia. Hänen huumorinsa iskee suoraan asiaan ja saa yleisön nauramaan vedet silmissä.

Kaisa Pylkkänen on nuori stand up -koomikko, jolla on valtava lahjakkuus. Kaisan huumori on raikasta ja omaperäistä, ja hänellä on taito saada yleisö nauramaan tilanteessa kuin tilanteessa. Kaisa on noussut nopeasti suomalaisten koomikoiden joukkoon ja hänen uransa näyttää vain kirkastuvan tulevaisuudessa.

Mikko Vaismaa on stand up -koomikko, joka tunnetaan energisestä ja vauhdikkaasta esiintymisestään. Mikon huumori perustuu usein hänen omiin kokemuksiinsa ja havaintoihinsa elämästä. Hänen esiintymisensä on täynnä hauskoja tarinoita ja nokkelia huomioita, jotka saavat yleisön repeämään naurusta.

Näiden koomikoiden lisäksi meillä on paljon muita lahjakkaita esiintyjiä, joiden nimet ja esiintymiset löydät sivuiltamme. Olemme ylpeitä suomalaisesta stand up -komiikasta ja haluamme tarjota sinulle parhaat naurut kotisohvaltasi käsin.