Etäkoomikkot palavereihin

 

Stand up-komiikka rantautui vauhdilla etäpalavereihin keväällä 2020.

Syksyn tullessa koomikot ovat valloittaneet etänä myös erillaiset koulutuspäivät ja kick off -tilaisuudet ja heitä varattu etäpikkujouluihin.

Stand up -koomikon show toimii hyvin etänä. Vuonna nakki vitsit elivät pelkkänä teksteinä vitsikirjoissa ja naurattivat kovasti. Zoom ja teams ympäristöissä esiintyjä sekä yleisö ovat vuorovaikutuksessa puhutun tekstin lisäksi. Stand up show:t etänä toimivat todella hyvin. Esiintyjä saa sovitettua esityksensä aina kullekin kuulijakunnalle sopivaksi. Kaiken kaikkiaan etäkeikat ovat hauskoja sekä ekologisia eikä tapahtumissa ole isoja vessajonoja.

Esityksiä tehdään myös striimattuna niin, että yleisö näkeen show:n, mutta koomikko ei näe heitä. Striimatuissa tapahtumissa on ollut satoja katsojia samaan aikaan. Samaan hetkeen ja samaan yleisöön sidottu show vie mennessään. Yhteinen etä -live on jotenkin jopa maaginen kokemus. Asiakas kiteytti striimatun stand up esityksen näin: “Siinä aistii kuinka me koetaan tämä nyt samaan aikaan. On hauskaa nauraa, kun tiedostaa, että muutkin nauravat ympäri maan juuri nyt” Myös muiden puhujien on mahdollista esiintyä Blue Screen 404 studiolla. https://bluescreen404.com/  Meillä on mahdollista lähettää kick off -tilaisuudet ja koulutukset, vaikka ympäri maapallon höystettynä hyvällä stand up -huumorilla. Tervetuloa nauramaan, etänä!